Kincsesbolt a Napsugaras Házban

Nagyon sok ügyeskezű anyukával és kézműves ismerőssel hoz bennünket össze a sors, akik akár a Napsugaras Házba térnek be, akár a Waldorf iskolában találkozunk. Valamennyien más portálokon, piacokon és vásárokon is árulnak, de mi is (és szerencsére ők is) úgy éreztük, hogy szebb nem is lehetne a várónk, ha úgy bővítenénk, hogy őket megmutassuk. Nem titkolt szándékunk az sem, hogy sok gyermek megfordul nálunk a szüleikkel együtt, és mi szeretnénk ha ők is (mint minden gyermek) ilyen lélekkel telt, természetes anyagból készült, letisztult játékkal rendelkezne. 

Lássuk a kínálatot!

 

Fonóleány néven található meg itt-ott Brechler Betti, aki gyönyörű táskákat is fest, de a nálunk megtalálható fő profilja a babák számára készített csörgők, rágókák, nagyobbak által is dédelgethető babák, ezen kívül mindenféle tárolók, konyharuha, poháralátét. Természetesen bármit elkészít rendelésre!

 

 

Kokopelli műhelyének hátterében Magdi áll, aki csodálatos kendőket, sapkákat, babakiegészítőket köt és horgol minőségi fonalakból.

 

 

A Négy Vándor nemezelő duóban két fiatal anyuka dolgozik: Polett és Ágota. Légies könnyedségű, kedves, harmónikus figuráik évszakasztalok díszei, hálószobánt "álomcsapdái", de akár lakásunk központi díszei is lehetnek. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy meleggé, kedvessé és meghitté varászolják otthonunkat, de szerintünk egy kis óvó angyalka egyetlen autóból sem hiányozhat.

 

 

 

És hogy mi is az az évszakasztal? Szerencsés esetben minden házban, szobában, osztályteremben, lakásban vagy egy kis szentélypolc vagy egy kijelölt hely, ahol kedves tárgyakkal emlékeztetjük magunkat az évkörforgásra, és hívjuk meg ezzel a természetet magunkhoz. Tiborbácsi, ahogy a gyerekek mondják nem csak a Napsugaras Ház zeneterapeutája és dobtanára, hanem az iskolábn fafaragást is tanít. Otthon pedig nagy örömünkre csodálatos, természetes ívelésű szentélypolcokat készít.

 

És hogy a hulladékmentes megoldások mellett ne csak a természetes anyagokkal, hanem az újrahasznosítással is letegyük a voksunkat, szeretjük, hogy a polcainkon Ica újrahasznosított farmeranyagai táskákban, pénztárcákban, aranyos állatkákban köszönnek vissza:

 

 

Ezen kívül angorafonalak, nemezelt telefontartók, mécsesek és egyéb finomságok is várják a hozzánk betérőket!

Várunk Téged is szeretettel!

 

 

Új hozzászólás