2020.
július
12
vasárnap
09:00-16:00

Gabonakonyha

Főzőtanfolyamra várunk minden érdeklődőt, aki szeretné feltölteni nyáron a kamráját egy igazán egészséges eltevési módot használva.

GABONAKONYHA

FŐZŐTANFOLYAM

KOVÁSZOLÁS, FERMENTÁLÁS, GLUTÉNMENTES, VEGÁN
SZEGED, NAPSUGARAS HÁZ
2020. július 12. vasárnap 9-16 óráig
Tejsavas erjesztésű ételek,
zöldségek, hüvelyesek és fasírtok.

A főzőtanfolyamon közösen fogunk készíteni néhány üveg tejsavas erjesztésű zöldséget
kétféle alap eljárással. Továbbá készítünk egy tejsavas erjesztésű hüvelyes konzervet.
Valamint erjesztett lencsefasírtot és erjesztett falafelt (csicseriborsólisztből fasírt).
Kóstolót is viszek a tejsavas erjesztésű zöldségekből és hüvelyesekből. Saját zöldséget is
lehet hozni a savanyításhoz (befőttes üveg is kell hozzá).
A tanfolyamsorozatot Deák Albert tartja, aki családjával, Zöld menü néven, egy vegán,
gluténmentes családi kifőzdét üzemeltet a Deák tanyán.

A Gabonakonyha főzőtanfolyamról:

Hogyan lehet növényi alapanyagokból, gluténmentesen, egészségesen, táplálóan és
változatosan étkezni? Ezt mutatja meg a főzőtanfolyam sorozat lépésről-lépésre. Egyszerű,
a hétköznapokban könnyen és jól használható, ételeket készítünk, hazai alapanyagokból.
Ételérzékenyeknek, emésztési gondokkal és betegséggel küzdőknek kiemelten ajánlom a
tanfolyamot.

Helyszín: Napsugaras Ház, Szeged, Pulz utca 10.
A tanfolyam díja 10.000 Ft/fő/1 alkalom.
Résztvevők száma min. 8 fő max. 12 fő.

Jelentkezés csak telefonon lehetséges a 20/240 3302 (Albert) vagy 20/4433304 (Kata)
számokon. Néha térerő hiányában, nem vagyunk elérhető helyen, ekkor légy szíves

írjatok sms-t.

Honlapunk: http://deaktanya.webnode.hu/
Várunk titeket sok szeretettel!

Jelentkezéshez kérjük, hogy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön üzenetet itt!