Boros Kata

pszichológus, integratív gyermekterapeuta

Az ELTE pszichológia szakán 2009-ben végeztem. A diploma megszerzése után egy budapesti gyermekotthonban helyezkedtem el, ahol 2012-ig dolgoztam. Ez idő alatt végeztem el az integratív gyermekpszichoterápiás képzést (Integratív Pszichoterápiás Egyesület), amelynek köszönhetően munkám során egy sokszínű eszköztárat használok. 

Több év látókör tágító világjárás (2012-2018) után a közelmúltban tértem haza Magyarországra, hogy az új élettapasztalatok által gazdagodva folytassam a terápiás munkát. 

Kisfiam megszületése óta már a saját bőrömön is tapasztalom a szülőséggel járó örömöket és kihívásokat.

Forduljanak hozzám bizalommal!

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!

Használt terápia

Gyermekpszichológia

Munkám gyakorlati alapját az integratív szemléletű gyermekterápia jelenti.  A foglalkozások elsősorbanjátékterápiára épülnek, melyet többek között a meseterápia, serdülődráma, művészetterápia, tranzakcioanalitikusgyermekterápia és módosult tudatállapot alapú technikák egészítenek ki.

A terápia sikere szempontjából nagyon fontosnak tartom a szülők aktív részvételét, ezért a rendszeres szülőkonzultációk szerves részét képezik a munkafolyamatnak. Ezeken az alkalmakon elsősorban pszicho-...

Pszichológiai tanácsadás felnőttek számára

 

A pszichológiai tanácsadáson szívesen látok olyan felnőtteket, akik szeretnének aktívan tenni azért, hogy életük kiegyensúlyozottabbá váljon. A tanácsadáson lehetőség nyílik különböző egyszerű tudatosságot fokozó gyakorlatok, relaxációs technikák, hatékony kommunikációs módszerek és célirányosan alkalmazott (élénkítő, feszültségoldó) testgyakorlatok elsajátítására.

Egész biztosan foglalkozunk az egészséges érzelemszabályozás, az életünkre negatívan ható „berögződések”, a...