Boros Kata

pszichológus, integratív gyermekterapeuta

Az ELTE pszichológia szakán 2009-ben végeztem. A diploma megszerzése után egy budapesti gyermekotthonban helyezkedtem el, ahol 2012-ig dolgoztam. Ez idő alatt végeztem el az integratív gyermekpszichoterápiás képzést (Integratív Pszichoterápiás Egyesület), amelynek köszönhetően munkám során egy sokszínű eszköztárat használok. 

Több év látókör tágító világjárás (2012-2018) után a közelmúltban tértem haza Magyarországra, hogy az új élettapasztalatok által gazdagodva folytassam a terápiás munkát. 

Kisfiam megszületése óta már a saját bőrömön is tapasztalom a szülőséggel járó örömöket és kihívásokat.

Forduljanak hozzám bizalommal!

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!

Használt terápia

Gyermekpszichológia

Az integratív szemléletű gyermekterápia elsősorban a játékterápiára épül, amit a meseterápia, serdülődráma, gyermekpszichodráma, művészetterápia, tranzakcioanalitikus gyermekterápia és módosult tudatállapot alapú technikák egészítenek ki.

A foglalkozások során olyan légkör megteremtésére törekszem, melyben a gyerekek „sérülései” hatástalaníthatók. Lehetőséget nyújtok az indulatkiélésre, és segítem a gyerekeket abban, hogy feldolgozzák élményeiket, megéljék érzéseiket, hatékony...

Pszichológiai tanácsadás felnőttek számára

A pszichológiai tanácsadáson szívesen látok olyan felnőtteket, akik szeretnének aktívan tenni azért, hogy életük kiegyensúlyozottabbá váljon. A tanácsadáson lehetőség nyílik különböző egyszerű tudatosságot fokozó gyakorlatok (pl. napló vezetés, hála-gyakorlat, mindfulness gyakorlatok), relaxációs technikák (autogén tréning, progresszív relaxáció,…) elsajátítására, és az önismeret elmélyítésére.

Egy alkalom 60 perces.

Ár: 6000 Ft / alkalom