Dr. Bán Marianna

holisztikus orvos, antropozófus orvos

Hivatalosan 20 éve gyakorlom gyógyító hivatásomat. Az egyéni és csoportos terápiák mellett rendszeresen tartok előadásokat, publikálok, valamint állandó tanácsadója vagyok a Nők Lapja Café orvos-természetgyógyászati rovatának.

Diplomáimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (1995), valamint a Kodolányi János Főiskolán (2012) szereztem. Az egyetemi évek alatt kezdtem tanulmányozni a természetes gyógymódokat, ismerkedtem meg a holisztikus szemlélettel, ősi kultúrák filozófiai alapjaival, gyógyító módszereivel, számos képesítést szereztem. Azóta is képzem magam. A homeopátiás orvosképzés mellett 2016-ban végeztem az Antromedicart orvosképzésen antropzófus orvosként. Örömmel tapasztaltam, hogy e két, alapvetően eltérő - akadémikus és holisztikus- gyógyítás tökéletesen kiegészíti és támogatja egymást a mindennapi praxisban.

 

Igénybe vehető terápiák:

 

Komplex terápiás ülés

A terápiás ülések során személyre szabott harmonizációs programot állítunk össze, melyben a gyógynövények, kristályok, auraszóma, szimbólumok, meditációs technikák, aurakezelés, homeopátiás tanácsadás, Schüssler-terápia, spagyrika, antropozófus gyógyászati-, ayurvédikus-, táplálkozási- és táplálék-kiegészítési valamint életmód- tanácsok egyaránt szerepet kapnak.

Kezelés időtartama: 120-150 perc

Ár:15 000 Ft

 

Biokémiai só- terápia (Schüssler- terápia, arcdiagnosztika)

Az arc- és a test bőrének minősége, struktúrája, színe, és egyéb jellegzetességei, valamint az általános panaszok alapján következtethetünk a szervezet ásványi anyag-, illetve elektrolit- ellátottságára. Az ásványi háztartás zavarának kiküszöbölése hozzájárul a krónikus betegségek gyógyuláshoz, az akut állapotokban pedig akár önállóan is segít. Veszélytelen és nélkülözhetetlen eszközök az otthoni házi patikában, idős emberek, felnőttek és gyermekek számára is.

Kezelés Időtartama: 30 perc

Ár: 4000 Ft

 

Auraszóma (Colorgenetics)

Az élő színek (növényi kivonatok, kristályok) és a tudatszintek, gondolatok, érzések, emlékek, testi történéseink a szivárvány jellemző frekvenciáin találkoznak. A spontán ráismerés, a hozzánk közel álló színenergiák rámutatnak testi- lelki- szellemi alkatunkra, problémáinkra, múltunkra, jelenünkre és a várható jövőbeni tendenciákra, a szükséges változtatásokra.

Kezelés időtartama: 60-90 perc

Ár: 10 000 Ft

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!