Dr. Bán Marianna

holisztikus orvos, antropozófus orvos

Hivatalosan 20 éve gyakorlom gyógyító hivatásomat. Az egyéni és csoportos terápiák mellett rendszeresen tartok előadásokat, publikálok, valamint állandó tanácsadója vagyok a Nők Lapja Café orvos-természetgyógyászati rovatának.

Diplomáimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (1995), valamint a Kodolányi János Főiskolán (2012) szereztem. Az egyetemi évek alatt kezdtem tanulmányozni a természetes gyógymódokat, ismerkedtem meg a holisztikus szemlélettel, ősi kultúrák filozófiai alapjaival, gyógyító módszereivel, számos képesítést szereztem. Azóta is képzem magam. A homeopátiás orvosképzés mellett 2016-ban végeztem az Antromedicart orvosképzésen antropzófus orvosként. Örömmel tapasztaltam, hogy e két, alapvetően eltérő - akadémikus és holisztikus- gyógyítás tökéletesen kiegészíti és támogatja egymást a mindennapi praxisban.

 

Igénybe vehető terápiák:

 

Komplex terápiás ülés

A terápiás ülések során személyre szabott harmonizációs programot állítunk össze, melyben a gyógynövények, kristályok, auraszóma, szimbólumok, meditációs technikák, aurakezelés, homeopátiás tanácsadás, Schüssler-terápia, spagyrika, antropozófus gyógyászati-, ayurvédikus-, táplálkozási- és táplálék-kiegészítési valamint életmód- tanácsok egyaránt szerepet kapnak.

Kezelés időtartama: 120-150 perc

Ár:15 000 Ft

 

Biokémiai só- terápia (Schüssler- terápia, arcdiagnosztika)

Az arc- és a test bőrének minősége, struktúrája, színe, és egyéb jellegzetességei, valamint az általános panaszok alapján következtethetünk a szervezet ásványi anyag-, illetve elektrolit- ellátottságára. Az ásványi háztartás zavarának kiküszöbölése hozzájárul a krónikus betegségek gyógyuláshoz, az akut állapotokban pedig akár önállóan is segít. Veszélytelen és nélkülözhetetlen eszközök az otthoni házi patikában, idős emberek, felnőttek és gyermekek számára is.

Kezelés Időtartama: 30 perc

Ár: 4000 Ft

 

Auraszóma (Colorgenetics)

Az élő színek (növényi kivonatok, kristályok) és a tudatszintek, gondolatok, érzések, emlékek, testi történéseink a szivárvány jellemző frekvenciáin találkoznak. A spontán ráismerés, a hozzánk közel álló színenergiák rámutatnak testi- lelki- szellemi alkatunkra, problémáinkra, múltunkra, jelenünkre és a várható jövőbeni tendenciákra, a szükséges változtatásokra.

Kezelés időtartama: 60-90 perc

Ár: 10 000 Ft

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!

Használt terápia

Komplex terápiás ülés (Mentálhigiénés beszélgetés, életútfeltárás, holisztikus kezelések)

Időben is hosszabb, mélységében is feltáró terápiás beszélgetés és mentálhigiénés tanácsadás. Dr. Bán Marianna az auraszómás kristályok, az életút feltárása és a panaszok, tünetek iránymutatása mentén segít kibontani azokat a mélyen gyökerező lelki problémákat, amelyek a betegséget okozhatták. 

A terápiás ülések során személyre szabott harmonizációs programot állítunk össze, melyben a gyógynövények, kristályok, auraszóma, szimbólumok, meditációs technikák, aurakezelés, homeopátiás...