Dr. Kiss Eszter

Homeopata, antropozófus orvos

Szegeden végeztem az orvosi tanulmányaimat, majd néhány év klinikai és gyógyszeripari tapasztalat után találtam meg a holisztikus orvoslások között elsőként a homeopátiát. Fontos számomra, hogy a betegséget ne csak fizikai tünetek összességeként értelmezzem, hiszen azt láttam, hogy ez nem vezet tartós, gyógyszerek szedése nélküli gyógyuláshoz. A klasszikus homeopátia elveit és iránymutatását a MHOE képzésein sajátítottam el, majd gyermekeim waldorfos tanulmányai során megismerkedtem az antropozófiával, és 2016-ban végeztem az Antromedicart egyesület orvosképzésén. Az esetfelvételek során a teljességre törekszem. Szeretném megérteni az embert a betegség mögött. Emellett természetesen teljesen elfogadom és alkalmazom a nyugati, akadémikus orvoslás vívmányait és előnyeit. A diagnosztikai módszerek elengedhetetlenek a problémák feltárásához, valamint adódhat olyan helyzet, amikor szükség van gyógyszeres kezelésre.

 

Első alkalom: 90 perc

Ár: 14000 Ft

Kontroll vizsgálat: 45 perc

Ár: 7000 Ft

 

 

 

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!

Ajánlott foglalkozások

ld. Eseménynaptár

Napsugaras Fonó

A 2018/19-es tanévben megújul a Napsugaras Fonó. Minden hónapban valami újjal, valami évszakhoz illővel várjuk az érdeklődőket. A foglalkozások mindig 17-20 óráig tartanak, amennyiben másként nem jelezzük.

Szeptember 28-án a Négy Vándor kézművescsapattal lehet gyönyörű tűnemezelt tündéreket, egyszerűbb figurákat készíteni.

Október 26-án Gubányi Eszter waldorf pedagógus segítségével lehet a Márton napi manókat elkésziteni.

November 30-án, éppen Advent előtt Krizsán Timi, waldorf pedagógus segít az adventi koszorúk elkészítésében.

December 07-én Nyerges Ágnes kézműves, zsűrizett babakészitővel filcállatok varrásába fogunk, amelyek akár a kis Jézus állhatják körül, akár a fa alá is készülhetnek a gyermekeknek ajándékul.

Március 22-én ismét Gubányi Eszterrel hajtogatunk kedves kis origami dobozkákat.

Április 12-én pedig együtt készülünk Húsvétra, egy kis tojásfestéssel. Ha van írókád, ne hagyd otthon! Ha nincs, majd adunk mi, de ha a berzselés tetszik jobban, akkor ilyen technikával is készítheted a tojásaidat.

 

Az egyes programok hozzájárulási költsége az alapanyag mennyiségétől, milyenségétől függ. A részletek (időpont, ár, regisztráció) tekintetében minden megtalálhatö a kezdőlapon az Eseménynaptárban. 

Használt terápia

Homeopátia, antropozófus orvoslás

A homeopátiás (antropozófus terápiás) találkozás során az első alkalommal egy hosszú beszélgetésre és egy alapos vizsgálatra kerül sor. Az orvosi leleteket, a panaszokat és testi/lelki/mentális tüneteket részletesen átbeszéljük, kitérve a legapróbb részletekre. Fontos számos - a beteg számára talán furcsa - alkati sajátosság is, úgy, mint alvási szokások, étkezési preferenciák, hőháztartás, izzadékonyság stb. Ez az első alkalom egy-másfél órát vesz igénybe.

Integrált (a nyugati...