Dr. Kiss Eszter

Homeopata, antropozófus orvos

Szegeden végeztem az orvosi tanulmányaimat, majd néhány év klinikai és gyógyszeripari tapasztalat után találtam meg a holisztikus orvoslások között elsőként a homeopátiát. Fontos számomra, hogy a betegséget ne csak fizikai tünetek összességeként értelmezzem, hiszen azt láttam, hogy ez nem vezet tartós, gyógyszerek szedése nélküli gyógyuláshoz. A klasszikus homeopátia elveit és iránymutatását a MHOE képzésein sajátítottam el, majd gyermekeim waldorfos tanulmányai során megismerkedtem az antropozófiával, és 2016-ban végeztem az Antromedicart egyesület orvosképzésén. Az esetfelvételek során a teljességre törekszem. Szeretném megérteni az embert a betegség mögött. Emellett természetesen teljesen elfogadom és alkalmazom a nyugati, akadémikus orvoslás vívmányait és előnyeit. A diagnosztikai módszerek elengedhetetlenek a problémák feltárásához, valamint adódhat olyan helyzet, amikor szükség van gyógyszeres kezelésre.

 

Első alkalom: 90 perc

Ár: 16000 Ft

Kontroll vizsgálat: 45 perc

Ár: 10.000 Ft

Akut betegség, max. 20 perces rövid konzultáció

Ár: 5000 Ft

Injekciók: 1000 Ft/db

 

 

 

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!

Használt terápia

Homeopátia, antropozófus orvoslás

A homeopátiás és antropozófus orvosi találkozás során az első alkalommal egy hosszú beszélgetésre és egy alapos vizsgálatra kerül sor. Az orvosi leleteket, a panaszokat és a testi/lelki/mentális tüneteket részletesen átbeszéljük, kitérve a legapróbb részletekre. Fontos számos - a beteg számára talán furcsa - alkati sajátosság is, úgy, mint alvási szokások, étkezési preferenciák, hőháztartás, izzadékonyság stb. Ez az első alkalom egy-másfél órát vesz igénybe.

A nyugati orvoslás tényeit...