Hamar Lilla

pszichológus, biográfiai munka kísérő

A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem a pszichológia alapképzésemet, majd a Debreceni Egyetemen a mesterképzést. Már az egyetemi éveim alatt keresni kezdtem az utakat a pszichológia és a spiritualitás, illetve egy minél teljesebb emberkép megismerésére. Ekkor találkoztam Ken Wilber integrál pszichológiájával, majd elvégeztem az Integrál Akadémia 3 éves integrál pszichológia képzését. Később szimbólumterápiát, NLP-t és coachingot is tanultam. A diploma megszerzése után felnőttekkel kezdtem dolgozni, önismereti munkában kísérve őket.

Azt tapasztaltam, hogy a legkülönbözőbb élethelyzetekben lévő embereknél is visszatérő probléma a céltalanság, az életük értelmében, értékességében való kételkedés, valamint hogy nehezen találják a helyüket a világban. A munkám során gyakran felmerülő problémaköröket látva folytattam tanulányaimat, hogy ezekben a kérdésekben is segíteni tudjak. Így ismerkedtem a meg a biográfiai munkával, ezen keresztül az antropozófiával, s kezdtem el a holland Instituut vor Biografiek biográfiai munka képzését. Ebben a módszerben találtam meg azt az eszközt és lehetőséget, amellyel hatékonyan segíteni tudok a hozzám fordulóknak.

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!

Használt terápia

Biográfiai munka

 

A biográfiai munka egy, az antropozófia emberképén alapuló önismereti módszer. A hétéves fejlődési ciklusok törvényszerűségeit és az ember négyes tagoltságát szem előtt tartva a biográfiai munkával megvizsgálható az egész életút, vagy csak egyes fontos élethelyzeteknek a tágabb összefüggései.

 

Mikor, mire jó a biográfiai munka?

 

Életszakaszváltás okozta krízishelyzetekben

Erőforrások feltárására

Életkérdések vizsgálatára 

Egy...