Hauschka kozmetika

"Az embernek kétfajta szépségre van szüksége: belsőre és külsőre."- Elisabeth Sigmund 

A Dr. Hauschka kozmetika teljességre, a természetmegőrzésére törekszik. Fontos számára, hogy az ember és a természet harmonikus egyensúlyát ne bontsa meg, illetve ahol szükséges, segítsen azt helyreállítani.
Egy teljesen egyedi kezelési koncepció és egy alapgondolat, ami a kozmetikát és az ápolási koncepciót is meghatározza: a bőr rendelkezik saját erőkkel, hogy ellássa magát és regenerálódjon. A kozmetikának ebben kell támogatnia. Ez teszi egyedülállóvá a Dr. Hauschka kozmetikát!

"És úgy érzem, hogy csodálatosan átjár az energia."

Aki egyszer már megtapasztalta, milyen egy Dr. Hauschka kezelés, szívesen iktatja be rendszeres szertartásként, amely négy-hathetente alkalmat biztosít arra, hogy egy kis szünetet tartsunk, és megjutalmazzuk vele magunk. Arc- és testápolási kezeléseink ugyanazon az elven alapulnak, mint amely termékeinket is egyedülállóvá teszi. Azáltal, hogy a testet a maga egységében, ritmizált módon közelítjük meg, olyan impulzusokat közvetítünk, amelyek elősegítik a regenerálódást és a jó közérzetet. A Dr. Hauschka természetes kozmetikumokkal dolgozó kozmetikusok a klasszikus kezelést a lábaknál kezdik, és nem fejezik be addig, amíg a vendég azt nem érzi, hogy egész teste ellazult, kiegyensúlyozott és átjárja az energia.

 

A kezelések helyszíne: Makkorserdősor 24.

Szakértőnk

Bakó Tünde

Hauschka kozmetikus

1997 óta dolgozom kozmetikusként, de előtte is emberekkel foglalkoztam 10 évig az egészségügyi...

Ha több információt szeretne kérni a terápiáról, illetve be szeretne jelentkezni, kérjük, hogy az űrlap valamennyi rubrikáját töltse ki!