Homeopátia, antropozófus orvoslás

A homeopátiás és antropozófus orvosi találkozás során az első alkalommal egy hosszú beszélgetésre és egy alapos vizsgálatra kerül sor. Az orvosi leleteket, a panaszokat és a testi/lelki/mentális tüneteket részletesen átbeszéljük, kitérve a legapróbb részletekre. Fontos számos - a beteg számára talán furcsa - alkati sajátosság is, úgy, mint alvási szokások, étkezési preferenciák, hőháztartás, izzadékonyság stb. Ez az első alkalom egy-másfél órát vesz igénybe.

A nyugati orvoslás tényeit alapul vevő, de az embert szellemi-lelki-testi egységként tekintő orvoslás révén a hagyományos gyógyszeres terápiát figyelembe véve választunk a betegnek készítményt vagy készítményeket, valamint olyan életvezetési tanácsot kap, amely segíti az öngyógyulási folyamatokat, a meglévő erőforrásokat maximálisan kihasználja, segít a lelki vívódások kezelésében és az embert közelebb viszi ahhoz, hogy az életben a saját útját járja. 

 

 

 

Szakértőnk

Dr. Kiss Eszter

Homeopata, antropozófus orvos

Szegeden végeztem az orvosi tanulmányaimat, majd néhány év klinikai és gyógyszeripari...

Ha több információt szeretne kérni a terápiáról, illetve be szeretne jelentkezni, kérjük, hogy az űrlap valamennyi rubrikáját töltse ki!