2019.
november
17
vasárnap
08:00-16:00

Kovászolt kelttészták

Készítünk kovászolt tönköly diós bejglit, tönköly csíramálét, tönköly kelt kalácsot, fánkot és kőttes tönkölypalacsintát.

Ezen a hétvégén készítünk kovászolt tönköly diós bejglit, tönköly csíramálét, tönköly kelt kalácsot, fánkot és kőttes tönkölypalacsintát. A tanfolyam többi részétől eltérően, most fogunk használni vajat, tojást, barna nádcukrot, kevés tejet és tönkölylisztet. A rengetegféle sütemény közül most a téli időkre és a karácsonyi hagyományokhoz kapcsolódókat választottuk.

 

A tanfolyamsorozatot Deák Albert tartja, aki családjával, Zöld menü néven, egy vegán, gluténmentes családi kifőzdét üzemeltetnek Szentes mellett a Deák tanyán.

 

 

Helyszín: Napsugaras Ház, Szeged, Pulz utca 10.

 

A tanfolyam díja 10.000 Ft/fő/1 alkalom. Résztvevők száma min. 6 fő max. 15 fő.

Jelentkezés e-mailben a herbalbi@gmail.com címen, ahol a telefonszámodat is írd meg légy szíves. Egyéb esetben a 20/240 3302 (Albert) 20/4433304 (Kata) telefonszámokon érhettek el minket. Honlapunk: http://deaktanya.webnode.hu/

Részvételi díj:
10 000 Ft

Jelentkezéshez kérjük, hogy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön üzenetet itt!