2019. október 23. - Hozzászólások száma: 0
Kézműves portékák

Nagyon sok ügyeskezű anyukával és kézműves ismerőssel hoz bennünket össze a sors, akik akár a Napsugaras Házba térnek be, akár a Waldorf iskolában találkozunk. Valamennyien más portálokon, piacokon és vásárokon is árulnak, de mi is (és szerencsére ők is) úgy éreztük, hogy szebb nem is lehetne a várónk, ha úgy bővítenénk, hogy őket megmutassuk. Nem titkolt szándékunk az sem, hogy sok gyermek megfordul nálunk a szüleikkel együtt, és mi szeretnénk ha ők is (mint minden gyermek) ilyen lélekkel telt, természetes anyagból készült, letisztult játékkal rendelkezne. 

Lássuk a kínálatot!

2017. szeptember 5. - Hozzászólások száma: 0

...legalább is hétköznapi értelemben. Bár a csillagászati ősz három hét múlva kopogtat csupán, az iskolacsengők jelzik a felhőtlen nyári szünet végét. Sok oktatási intézmény szüretre, betakarítási munkára hívja a diákjait, mielőtt az elme pallérozásába fognának.

Ahogy a növények kiáradását felváltja a fokozatos visszahúzódás, úgy kap bennünk is egyre nagyobb szerepet a befelé figyelés, a szellemi munkálkodás.

2017. augusztus 16. - Hozzászólások száma: 0
 Ultrahangos szakorvosi vizsgálat a Napsugaras Házban!

 

Van egy „pukli”, mely korábban nem volt ott?

Fájdalmas csomó tapintható a nyakon vagy a hónaljban?

Gyakran görcsöl, állandóan fáj a pocak?

Érzékeny a deréktáj, csíp a pisi?

Duzzadt a térd?

 

Jöjjön el, megnézzük, miről is van szó – még most, iskolakezdés előtt!

 

Jöjjön el, ha részletesebb tájékoztatásra vágyik, vagy szeretne egy kicsit más szemszögből is rátekinteni az Önben zajló folyamatokra!