Erhardt Györgyi

fürdőterápia

Gyermekeim születése után kezdtem el érdeklődni a természetes gyógymódok iránt. Anyukaként,, háziasszonyként és pedagógusként is fontos számomra a megnyugató érintés, a gyengéd és szelíd gyógyítás és törődés. A Kneipp-kúrák tanulmányozása, a Shiatsu masszázs kezdetben kliensként majd tanulóként történő megismerése során kerültem kapcsolatba a Jungebad fürdőterápiával, amely egyesíti a lágy érintés, az energetizálás és a víz gyógyító erejét. A fürdő során használt tiszta és értékes olajokat egyre behatóbban megismerve folyamatosan fejlesztem és finomítom az ilyen irányú terápiás tudásomat.

Bejelentkezéshez kérjük, hívja a terapeutát, vagy írjon neki e-mailt, vagy az űrlap valamennyi rubrikájának kitöltésével küldjön neki üzenetet itt!

Használt terápia

Fürdőterápia - Jungebad

A Jungebad egy speciális olajdiszperziós fürdő. A kádba egy készülékkel diszpergált olajos vizet engedünk, amelyben azután vagy egy pihentető/szépítő/relaxáló/melegítő/gyógyító fürdőt vesz a páciens, vagy még kiegészítjük egy víz alatti, puha kefés dörzsöléses masszázzsal. Ez a kellemes masszázs tovább fokozza a páciens számára egyedileg, személyesen, az alkatához vagy problémájához kiválasztott olaj felszívódásának mértékét.

A terápiához használt olaj 100%-ban tiszta, Demeter...