Gyermekpszichológia

 

Az integratív szemléletű gyermekterápia elsősorban a játékterápiára épül, amit a meseterápia, serdülődráma, gyermekpszichodráma, művészetterápia, tranzakcioanalitikus gyermekterápia és módosult tudatállapot alapú technikák egészítenek ki.

A foglalkozások során olyan légkör megteremtésére törekszem, melyben a gyerekek „sérülései” hatástalaníthatók. Lehetőséget nyújtok az indulatkiélésre, és segítem a gyerekeket abban, hogy feldolgozzák élményeiket, megéljék érzéseiket, hatékony megküzdési módokat alakítsanak ki és nagyobb énerőre tegyenek szert.

Nagy hangsúlyt fektetek a belső erőforrások, rejtett képességek feltárására és mozgósítására.

A terápia sikere szempontjából nagyon fontosnak tartom a szülők aktív részvételét, ezért rendszeres konzultációs alkalmakat biztosítok számukra.

A terápiás munka minden esetben a szülőkkel végzett első interjúval indul, és ez után kerül sor magukra a foglalkozásokra, melyek számát és rendszerességét a problémához és a gyermek igényeihez igazítjuk.

Egy foglalkozás 50 perces.

Ár: 10000 Ft / alkalom

Szakértőnk

Boros Kata

pszichológus, integratív gyermekterapeuta, RDI konzulens

Az ELTE pszichológia szakán 2009-ben végeztem. Egyetemi éveim alatt 3 éven keresztül a Flóra...

Ha több információt szeretne kérni a terápiáról, illetve be szeretne jelentkezni, kérjük, hogy az űrlap valamennyi rubrikáját töltse ki!